CD Covers

Naast het feit dat ik ontwerpen maak voor producten als visitekaartjes, brochures, flyers, posters, uitnodigingen, advertenties enz. Heb ik mij gespecialiseerd in het maken van ontwerpen voor uw CD of DVD met bijpassend hoesje. Alsmede het maken van uw cover bij een download in i-Tunes.

In de loop der jaren zijn velen u al voorgegaan. Zo is er bijvoorbeeld een mooie serie van Spirituele CD’s met Healing Music ontstaan. In deze ontwerpen staan eenheid en balans centraal hiermee creëer ik dat elke CD zijn eigenheid heeft en tegelijkertijd de eenheid binnen de complete serie zichtbaar is.

Ook als artiest is het belangrijk om u kenbaar te maken onder uw doelgroep. Dat kunt u allereerst doen door middel van een CD inclusief hoesje, maar daarnaast bied ik ook de mogelijkheid voor een totaal pakket inclusief fotokaarten, posters en flyers. Hiermee kunt u zichzelf presenteren in de vorm zoals u dit wenst. Uw identiteit wordt doorgevoerd binnen de stijl van alle ontwerpen. Wanneer u deze stijl in de juiste vorm consistent hanteert, creëert u een grotere naamsbekendheid onder uw doelgroep.

In het ontwerp streef ik ernaar een weerspiegeling van uw wensen, identiteit en kwaliteit neer te zetten. Persoonlijkheid en klantgerichtheid staan daarom bij Dmax Design centraal. We overleggen samen wat u voor ogen heeft en wat uw wensen zijn. Vervolgens stuur ik het eerste ontwerp toe, en is er de mogelijkheid tot aanpassingen van het ontwerp om uiteindelijk het resultaat te bereiken dat u in gedachten heeft.

Neem contact op voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of het maken van een afspraak!