Diensten

Dmax Design biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van grafische ontwerpen. Maar een ontwerp komt er natuurlijk niet zomaar! Daarom ga ik altijd eerst met u in gesprek over uw wensen en voorkeuren. Door middel van het stellen van een aantal vragen komen we er samen achter wat u graag wilt. We lopen het gehele proces samen door, zodat u tot in het laatste detail tevreden bent!

Artiesten en muziek

Bent u een artiest en op zoek naar een ontwerp voor uw CD en CD-hoesje? Dan bent u aan het juiste adres! Ik ben gespecialiseerd in het maken van ontwerpen van hoesjes voor uw CD of DVD. Ook voor covers voor bij een download in i-Tunes kunt u bij mij terecht. Ik luister altijd naar uw wensen, zodat we het ontwerp tot een goed resultaat leiden. Daarbij bied ik verschillende pakketten aan in het verlengde van het ontwerp van uw CD of DVD. Kijk voor deze actiepakketten op de pagina offerte en actiepakketten. Dmax Design biedt verschillende actiepakketten aan, om uw bedrijf nog beter op de markt te zetten.

Ontwerp en identiteit

Tegenwoordig is hebben van een huisstijl en een logo als organisatie erg belangrijk. Het maakt uw bedrijf herkenbaar en het is de basis van de communicatie vanuit uw bedrijf naar uw klanten. Bij een huisstijl stellen we de vormen, kleuren en lettertypen vast en voer ik deze door in al uw producten, zoals visitekaartjes, folder of stickers. Gebruik uw huisstijl en logo consistent, zo wordt de naamsbekendheid van uw organisatie vergroot. Dmax Design biedt verschillende pakketten aan, om uw bedrijf nog beter op de markt te zetten.

Actie en promotie

Naast het hebben van een huisstijl en een logo, is het ook belangrijk dat u uw bedrijf of merk kenbaar maakt aan uw doelgroep. Hierbij is het belangrijk om te bedenken wat de doelgroep is die u wilt bereiken en welk middel u daarvoor wilt gebruiken. Dit kunt u doen door middel van posters, flyers, advertenties, folders, brochures, stickers en visitekaartjes. Ook dit ontwerp ik graag voor u!

Evenementen

Organiseert u binnenkort een evenement, een bruiloft, verjaardag of een gala? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Ik maak ontwerpen voor onder andere, entreekaarten, uitnodigingen, posters en flyers. Op deze manier kunt u uw evenement op een leuke manier onder de aandacht brengen. Gaat u trouwen? Dan wilt u natuurlijk een mooie kaart, die goed in smaak valt bij uw familie en vrienden. Daar kan ik voor zorgen!

Interesse?

Bij Dmax Design praten we over hoe u het graag ziet en wat u wilt, welk communicatiemiddel, welk kleurgebruik en wat u wilt uitstralen. Communicatie is belangrijk om uw doelgroep te informeren, te attenderen en te stimuleren. Bij Dmax Design maak ik alles op maat, zodat het ontwerp altijd helemaal aan uw wensen voldoet! Neem contact met mij op voor vragen of het maken van een afspraak!

Heeft u interesse? Neem dan contact op, dan kunnen we een afspraak maken!
Ook kunt u even mailen of bellen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.