Over Dmax Design

Welkom bij Dmax Design! Mijn naam is Carry Legius en ik ben woonachtig in Reusel. In Eindhoven heb ik een opleiding gevolgd op het Grafisch Lyceum en daarna ben ik werkzaam geweest in de grafische industrie. Na een aantal jaar voelde ik de wens om voor mezelf te beginnen. En in 2007 ben ik met Dmax Design gestart.

Dmax Design is een klein en flexibel bureau dat gespecialiseerd is in grafisch ontwerpen. Ik maak ontwerpen voor artiesten, bedrijven en particulieren. Dmax Design staat voor eenvoud, kracht en eigenheid. Mijn uitgangspunt is het weerspiegelen van uw wensen, identiteit en kwaliteit in het ontwerp. Dat wat u wenst uit te drukken laat Dmax Design in het ontwerp naar voren komen.

Dmax Design is dynamisch en klantgericht. Samen bespreken we wat u graag wilt, wat u wilt bereiken, wat uw wensen zijn en welke stijl u aanspreekt. Na het versturen van de eerste versie van het ontwerp, is er de mogelijkheid tot aanpassingen. Hierdoor bereiken we samen het resultaat dat u in gedachten had! Op de pagina portfolio kunt u de ontwerpen bekijken van de klanten die u al voor gingen.

Ik maak ontwerpen voor artiesten, voor bijvoorbeeld hoesjes van CD’s/DVD’s en covers voor bij een download in i-Tunes. Ook maak ik ontwerpen voor visitekaartjes, flyers en posters, om u nog beter op de markt te zetten, als artiest, maar ook als bedrijf of merk. Daarnaast is het mogelijk om een huisstijl inclusief logo voor u te creëren. Dit is van belang om uw organisatie herkenbaar te maken onder uw doelgroep.

Heeft u interesse? Neem dan contact op, dan kunnen we een afspraak maken! Ook kunt u even mailen of bellen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Heeft u interesse? Neem dan contact op, dan kunnen we een afspraak maken!
Ook kunt u even mailen of bellen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.