Veel gestelde vragen

Wat ontwerpt Dmax Design allemaal?

Van alles! CD Covers, logo’s, een complete huisstijl, visitekaartjes, brochures, geboortekaartjes, promotiekaarten, entreetickets, posters, flyers, folders, uitnodigingen, stickers en advertenties.

Hoe moeten de bestanden aangeleverd worden?

Ik ontvang alle bestanden graag digitaal, foto’s in een bruikbare grootte en in een resolutie van 300 dpi. Neem even contact op wanneer u daar vragen over hebt.

Hoe lang moet ik wachten op een ontwerp?

Onder normale omstandigheden ontvangt u binnen 3 werkdagen het eerste ontwerp.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Na uw wensen doorgesproken te hebben, ga ik aan de slag met het ontwerp. Vervolgens krijgt u de factuur toegestuurd. Bij grotere orders hanteren we een aanbetaling vooraf, en volgt er na goedkeuring van alle ontwerpen een factuur met het nog openstaande bedrag.

Wat is de betalingstermijn?

14 dagen.

Kan ik mijn ontwerpen ook gelijk laten afdrukken?

Uiteraard kunnen de ontwerpen ook afgedrukt worden. Dmax Design verzorgt dat graag voor u, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Een CD ontwerp, en dan?

Dmax Design heeft een CD ontwerp voor u gemaakt, maar u wilt deze CD natuurlijk ook daadwerkelijk in uw handen krijgen. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar www.cdfabriek.nl. In de jarenlange samenwerking  kan ik u garanderen dat ons ontwerp in goede handen is bij deze maatschappij.

Wie heeft de rechten van het grafische ontwerpen?

Na het afgeronde ontwerpproces bent u de eigenaar van het ontwerp. U heeft onbeperkt gebruiksrecht, waardoor u het ontwerp zo vaak kunt gebruiken als u wilt. Echter blijven de auteursrechten eigendom van Dmax Design. U kunt het ontwerp zonder toestemming niet veranderen of doorverkopen.

Heeft u interesse? Neem dan contact op, dan kunnen we een afspraak maken!
Ook kunt u even mailen of bellen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.